

## 2019 UEC BMX EUROPEAN CUP Rounds 1 & 2 Verona (ITA), 29-31 March 2019

## Timing schedule based on number of entries

Provisional timing schedule

## **Friday**

Timing		Activity
10:00 - 11:00		UEC Team registration at Welcome Center
11:00 - 12:30		Rider registration by country (Chef d'Equipe only)  Team managers and assistants need to present their license
16:00 - 16:20		Chef d'Equipe meeting
12:30 - 14:00	90 min	Training block 2 (Challenge riders 13-30+)
14:05 - 15:25	80 min	Training block 1 (Challenge riders 7-12)
15:30 - 15:55	25 min	Training Cruisers (Challenge 24" classes)
16:00 - 16:45	45 min	Training Women Junior & Women Elite
16:50 - 17:35	45 min	Training Men Junior
17:40 - 18:25	45 min	Training Men Elite

## **Saturday & Sunday**

Block 1: Challenge riders 7-12 & all Cruisers classes

Block 2: Challenge riders 13+ Block 3: Championships classes

Timing	Duration	Activity
8:00 -8:30	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 1
		3 Moto's Bloc 1
		1/4, 1/2 and finals (block 1)
during warm-up		Award ceremony Challenge categories
± 11:30 - 12:00	30 min	Warm-up with gates Challenge riders block 2
± 12:05 - 12:20	15 min	Warm-up with gates Women Junior & Elite
± 12:25 - 12:40	15 min	Warm-up with gates Men Junior
± 12:45 - 13:00	15 min	Warm-up with gates Men Elite
± 13:00		3 Moto's (block 2 + 3)
		1/8, 1/4, 1/2 finals (block 2 + 3)
		Award ceremony Championship categories
		Award ceremony Challenge categories

version: 25-3-2019- 14:49

